Start på badminton i ROFI er et varsel om efterår


Badmintonsæsonen 2024-2025 er startet i ROFI-Centret. Indtil nu er der udlejet 20 baner i centrets to haller

Selv om det fortsat er lunt i vejret, siger kalenderen, at vi med september er på vej ind i efteråret. Det er ikke kun kalenderen, der varsler, at efteråret står for døren. Mandag den 2. september startede badmintonsæsonen i ROFI-Centret, og det er et varsel om, at sæsonen for indendørs sports- og motionsaktiviteter i alle dens afskygninger er gået i gang i centret.

ROFI Badminton har lejet baner i ROFI-Centret mandage (hal 1) og onsdage (hal 2) med spilletider hovedsageligt mellem kl. 18 og kl. 22 hele efterårs- og vintersæsonen. Indtil nu har badmintonfolket booket i alt ca. 20 baner i de to haller, og der er plads til flere.

God motion og
godt samvær

Vi var med på sidelinjen fra kl. 18 til kl. 19 mandag den 2. september, da i alt 12 spillere indledte deres badmintonsæson i hal 1 (Green Sports Arena). Dermed tog de hul på et efterår og en vinter med god motion og godt samvær – og for nogle af spillerne efter eget udsagn måske også en ”god undskyldning for at kunne nyde en kold øl bagefter”!

Fælles for de fleste af de12 spillere, vi mødte ved sæsonstarten, er, at de har spillet badminton sammen og mod hinanden i ROFI i mange år – de mest garvede i over 30 år. Her er de 12 med godt humør, før der blev sat gang i fjerboldene denne første mandag aften i september:

 

  Tre af de fire har dyrket badminton i ROFI i omkring de 30 år. Fra venstre Asger Lauridsen, Poul Henning Madsen, Torben Jensen og Bent Byskov. Sidstnævnte er mest med som afløser. Med på holdet er også Lars Frank. 
Fire friske piger, der har spillet badminton sammen i ROFI i mange år. Fra venstre Kirsten Dalsgaard, Lene Rytter, Susanne Fjederholt og Lisbet Søndergaard. Inge Bak er også med i dette badmintonfællesskab.  
  Fra venstre Søren Hansen, Søren Hebroe, Karsten Rasmussen og Henrik Dalgaard har haft motion og godt samvær om badminton i ROFI i de seneste 7-8 år.