STIG ROSSEN JULEKONCERT

Fredag 6. december 2019

Læs mere

Sjov Lørdag i ROFI

Den 23. november kl. 18.30-22.00

Læs mere

Arrangementer

ROFI-Centret fredag d. 6. december

Stig Rossen Julekoncert 2019


Julekoncert med Stig Rossen og Jasmin Gabay

Fredag den 6. december 2019 kl. 20.00

Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturne, er der ekstra grund til fejring. Det er nemlig 25. år i træk, at han og hans uforlignelige julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske danske land.

På årets turnéplan er både intime kirkekoncerter med pianist og trio, ligesom der selvfølgelig også er en lang række af de større julekoncerter med kapelmester Thomas Jaque i spidsen for det altid velspillende orkester og det altid velklingende julekor.

Hjerternes fest rummer i Stig Rossens fortolkninger alt fra energifyldte, amerikanske klassikere til afdæmpede, bevægende og danske a cappella-versioner. De smukkeste og mest elskede julesalmer og -sange fra den danske sangskat, ny som gammel, går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire.

 Årets julekoncert 2019 byder på alt det kendte, publikum ikke vil undvære, og alt det nye, de ikke vil gå glip af.

Årets gæstesolist
Jasmin Gabay

Julekoncerterne er en harmoni af tradition og fornyelse. Traditionen tro præsenteres en gæstesolist og igen i år er valget faldet på et af de nyere talenter på den danske musikscene. Vi kender Jasmin Gabays smittende humør og energi fra DR’s Den store bagedyst 2018 og hendes smukke stemme fra Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor hun deltog med den latininspirerede ”Kiss Like This”.

Som korsanger har Jasmin optrådt med bl.a. Mariah Carey i Sverige og herhjemme på Careys juleturné i 2018. Hun har været fast korsanger for Patrick Dorgan og var i 2017 med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen. Der er god grund til at glæde sig til at opleve vidunderlige Jasmin Gabay live, når hun lyser scenen op som gæstesolist ved årets julekoncert.

Billet

Du kan købe din billet her eller ved henvendelse til ROFI-Centret.

Koncertmenu

Inden koncerten er der mulighed for at tilkøbe en koncertmenu bestående af:

  • Røget laks med flødestuvet spinat og flutes
  • Røget mørbrad med ærtepure, rugchips og vintersalat
  • Farseret kalkun med hasselbackgulerødder
  • Oksemørbrad med kartoffeltærte
  • Stegt svinekam med kikærtesalat og bagte tomater
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Kaffe med kransekage og chokolade

Menupris

Pris for spisning kr. 225,00 pr. person.

Tidspunkt

Spisningen begynder kl. 18.00.